maandag 23 februari 2009

Wij hebben er zin in!

Wij hebben er zin in!! Nog 3 nachtjes slapen en dan is het zover, dan zitten we in het vliegtuig op weg naar deze prachtige boot:
Kunnen jullie je voorstellen dat wij er zin in hebben :) ik zie ons wel zitten hoor daar boven op het dek, aan een van de zwembaden!

4 opmerkingen:

  1. Kan ik me voorstellen. Ik ken Florida uit eigen ervaring en geloof me het is daar geweldig. Ongelofelijk afwisselend en een geweldig klimaat. Ik wens jullie een heel fijne vakantie, van uitrusten zal niet veel komen, (kun je altijd nog doen als je terug bent) Ik ben benieuwd naar alle verhalen .
    Heel veel plezier en een goede reis,
    Eddie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele fijne vakantie toegewenst!
    Geniet ervan!!

    Groetjes,
    Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, en een cruise!!!!!!!!!
    Zal mijn man stapeljaloers op zijn, ook dat staat ook nog zeker eens een keer op ons programma (misschien als we gepensioneerd zijn).
    Ik kan niet goed zien welk schip het is, maar als je foto's van het schip op je blog zet, mag ik ze er dan ook afhalen?
    Mijn man verzamelt alles over de grote scheepvaart en helemaal dit soort cruiseschepen. De boekenkast is te klein en ik weet niet hoeveel honderden foto's op de computer.
    Bijzonder veel plezier toegewenst hoor, geniet er van want het reisschema ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En nu zitten jullie al een aantal uurtjes in het vliegtuig! Ik hoop dat de vlucht goed gaat (is gegaan). Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, dus kom maar op!!!

    Groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen