zondag 1 maart 2009

Decadent

WOW! Wat is dit heerlijk decadent zeg, beetje zonnen, veel eten en drinken, en echt heel veel mensen die vragen of alles naar wens is, of je nog wilt drinken, of ze wat voor je kunnen doen.... Ongelovelijk!!
Als je eten op is sta je gewoon op en haal je een tweede (of derde) portie en ga je weer ergens anders zitten.
Vandaag zijn we in Nassau (op de Bahama's) geweest, prachtig, we hebben een tour over het eiland gemaakt en echt vel gezien, van hele luxe huizen, prachtige zandstranden en het meest luxe hotel hier (4 nachten voor $100.000,-), tot de sloeberwijken, wat echt een heel groot contrast was!
Toen vanmiddag heerlijk bij het zwembad gelegen in de zon, hmmmm heerlijk!!
Kortom, het is hier heerlijk!!!

We hadden foto's beloofd, maar op het schip is internet niet heel eenvoudig en dus lukt het niet om de foto's te uploaden. We hopen dat we in Orlando wel de mogelijkheid hebben om foto's te plaatsen. Maar ja, dan zitten we waarschijnlijk in seaworld, bush gardens, disney, enz. enz. enz.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Petra en Leon, het klinkt heerlijk allemaal!
    Heel veel plezier nog op de cruise en straks in Orlando. Gaan jullie nog via de Everglades daarheen?? Ik ben benieuwd hoe jullie het verder hebben, dus ik blijf jullie blog volgen!

    Groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi vacantiegangers,
    het is inderdaad wel heel decadent!!!!'maar ook wel erg leuk toch? geniet er van en we blijven jullie volgen.ook bedankt voor je sms-jes.
    groet pap en mam

    BeantwoordenVerwijderen