woensdag 4 maart 2009

Seaworld

Vandaag zijn we bij Seaworld geweest, het was erg leuk! Vooral de shows waren echt super gaaf! We hebben twee keer in de Soak zone gezeten, maar zijn niet een keer nat geworden gelukkig!
Voordat we naar binnen mochten, werd het volkslied ten gehore gebracht, en alle Amerikanen deden hun petjes af en hielden hun hand op de borst... er werd echt niets meer gedaan, toen het klaar was, werd er gejuichd en ging men weer aan het werk.

Terwijl we in het park liepen, misten we de kinderen wel hoor, dit hadden ze ook echt heel leuk gevonden....
Een kleine foto impressie van vandaag:



3 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er mooi uit! Fijn dat jullie het zo leuk hebben, je kan altijd nog eens terug gaan met kinderen! Hier is het echt rotweer, dus geniet er maar dubbel van. Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi luidjes,
    nou nou dat is wel echt lekker zeg, wat een prachtige foto's en mooi weer, het is hier een graad of 5!!!!!! en miezerig, maar we genieten ook wel hoor. veel plezier nog en liefs van pap en mam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet nog hoe bizar ik het vond het volkslied en het eren van de soldaten die in Irak gelegerd zijn. Het is een bijzonder volk die Amerikanen. Maar de shows zijn geweldig , mochten je foto`s mislukken dan heb ik nog wel foto`s voor je van 1 jaar geleden.

    Cora Hoekstra

    BeantwoordenVerwijderen