maandag 2 maart 2009

Wat een avontuur!!!

Toen we gisteravond vertrokken van de Bahama's waaide het al best een beetje, maar vanacht werden we gewoon wakker van het schudden van de boot, we zagen de schuimkoppen op het water.... Een krakend bed is opzich niet heel erg, als je stil blijft liggen, maar als de boot blijft schudden, blijft het bed kraken, en dus slaap je niet echt meer. Om 8 uur waren we dan ook klaar met ontbijten en inpakken en gingen we van de boot af. Met een afgeladen volle bus gingen we naar het autoverhuur bedrijf, waar we een economy car hadden gehuurd. Na lang wachten waren we eindelijk aan de beurt en konden we onze Ford Focus ophalen.

Leon wilde graag via de Alligator Alley naar Orlando rijden, wat wel ongeveer 2 uur omrijden is. Maar goed, we gaan via de Alligator Alley, eigenlijk niet in de hoop om echte alligators te zien.... Maar wat is het geval: we zien ze wel!!!!! en niet 1 maar echt wel meer dan 100!!!!! Andere opzienbarende natuurverschijnselen die we onderweg tegen gekomen zijn: een gordeldier, 2 kraanvogels (van die hele grote) een wasbeer (die was wel dood...) en heel veel roofvogels, echt heel heel veel! Dat was dus echt een groot avontuur, deze rit, hij duurde wel wat langer dan dat we de kortste route hadden genomen, maar we hebben veel gezien. Ook nog een stukje binnendoor genomen, en door godvergeten dorpjes gereden, waar mensen vooral in stacaravans wonen (waar overigens wel hele dure en stoere auto's voor de deur staan!) (hoewel godvergeten.... per stacaravan 3 kerken!)

Nu zijn we dus in Orlando, in het Fairfield inn, een mooi hotel, met grote kamers, we hebben een kamer met voor ieder een tweepersoonsbed, gezellig he!! We gaan zo direct even naar Downtown Disney, om wat sfeer te proeven. Voor morgen staat Seaworld op het programma, en verder zien we het wel.
We hebben hier wel een internet verbinding, dus we zullen deze dagen wel veel te vertellen hebben.

1 opmerking:

  1. Petra veel vogels en ander gedierte maar achteraf had je het niet willen missen wed ik. overigens in seeword en bushgarden kom je ze ook nog tegen (vogels) maar op afstand. Ze fladeren niet om je heen en het zijn voornamelijk flamingos heel rustig en afstandelijk. Met de kinderen alles goed en Annabel is een schatje maar daarmee de anderen niet minder maar Annabel maken we de hele dag mee. Maartje heeft gisteren de f gedaan morgen moet ze de g doen. Konden geen geel potlood vinden maar groen wel.
    In bushgarden zijn een aantal 8 banen die loodrecht naar beneden gaan dus zet hem op (zoefffffff).
    Fijne tijd nog verder,
    Pappa en mamma

    BeantwoordenVerwijderen